Dette skulle jo være "Bibelen" for den nye venstresida. Som sådan blir den nok litt snever. Den har sine styrker, men bredde er nok ikke en av dem. Selv om Naomi Klein er innom det meste i denne boka, er det Logoen som får oppmerksomheten, og det skulle vel bare mangle, for det er den boka dreier seg om.

Boka er svært veldokumentert, og foretar en grundig økonomisk analyse av deler av vårt samfunn, noe som trengs, siden Marx' analyse sakte er blitt ihvertfall noe datert over de siste hundre år.

Dersom en skal si noe negativt om boken, må det bli at den er litt smal i sin bredde, litt repeterende, og litt ufrivillig komisk i sin tro på at all vestens ungdommer skal reise seg og knuse storkspitalen ved hjelp av internett. Men. For all del. Det er en knakende god bok, men ikke nøy deg med å lese bare den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

No Logo er en interessant bok. Naomi Klein tar opp mange viktige temaer, og jeg synes hun litt urettferdig blir puttet på venstresiden. Jeg deler ikke alle henens synspunkter om det negative med storkapitaen og globaliseringen, men hun har har noen gode poenger.

Boka er dog etter min mening altfor lang, og burde vært kuttet med hvertfall 150 sider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan ikke eksistere noen tvil om at Naomi Klein befinner seg trygt ute på venstresida. Den eneste bakgrunnen jeg kan skjønne for at du skal stille spørsmål ved det, må være at du liker Naomi Klein, og ikke vil bruke skjelsordet "venstresida" på henne. Jeg synes det er en hedersbetegnelse! Jeg likte boka godt. Det er ikke ekstremt_ viktig som noen skal ha det til, men dæven han steike det er et par poenger her, ass!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Beklager et veldig tregt svar.

Årsaken til at jeg skrev at hun ikke befant seg er både fordi hun selv har sagt at hun ikke er der, og at jeg ikke nødvendigvis er enig i at alle synspunktetene hennes kan grupperes der. Det var dog en avsporing.

Årsaken til at jeg skrev urettferdig er litt det som er nevnt over, men mest det at det "stopper" endel mennesker som burde lest boka, fra å gjøre det. Ikke at "venstresida" er et skjellsord.

Det jeg er helt enig med deg i, er at det er en del gode poenger der.

For å hoppe til noe helt annet. Glimrende skrevet kronikk i DN 9. januar. Er helt enig med deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudWenche VargasKatrinG