Dag Solstad tar oss inn i livet til T. Singer, en mann med liten kontakt med sitt eget følelsesliv, som foretrekker å følge strømmen, uten å skille seg ut på noen måte. Etter noen valg som i utgangspunktet (men bare der) kan virke litt "out-of-character" ender han opp med ansvaret for en ung morløs jente, og han oppfyller sine forpliktelser, men kommer aldri helt inn på henne. Singer har ingen forventninger, og får slik heller ikke oppfylt så mange.

Solstad setter deg inn i stemningen på en effektiv måte, og du føler kulden i ensomheten gjennom boken. Du får også en kjapp innføring i viktige deler av norsk industrihistorie. La deg ikke narre til å tro at denne boken er skrevet i en autoral synsvinkel. Det er gjennom Singers øyne vi ser, og det er de mørke irrgangene i hans hjerne som blir utforsket. Litt trekk i poeng for noen daudperioder, men den slo i hel Trondheim - Oslo med nsb på en fortreffelig måte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad Wøien