Miljøskildringene har alltid vært det som skiller Martin Cruz Smith fra en hvilken som helst annen krimforfatter. Så også i denne boken. Det er like mye en bok om forholdene på Cuba etter Sovjetunionens fall som det er en krimroman.

Til Handlingen. Dette er nok en bok i serien om Arkady Renko som ble gjort kjent i forfatterens gjennombruddsroman Gorky Park.

Hans gamle 'venn' Pribluda forsvinner på Cuba og Arkady sendes nedover for å forsøke å identifisere er råttent lik de har funnet i havna.

Arkady begynner selvfølgelig å snoke i omstendighetene rundt vennens forsvinning, noe som ikke er like populært i alle kretser.

Vi følger Renko rundt på Cuba blant prostituerte, kriminelle og avdankede revolusjonære, og vi får til og med hilse på mannen med skjegget...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  Skage