Skal til Island i sommer! Noen som har gode lesetips for barn og for voksne? (skjønnlitteratur, fakta, reisebøker)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg var der i fjor og hadde da lest "Egils saga" på forhånd, og det hadde jeg stort utbytte av! Både fordi den faktisk inneholder mye Norgeshistorie (og det hadde jeg ikke regnet med!), men i denne sammenheng var det jo spesielt artig å komme til steder hvor handlingen hadde foregått, som i Borgarfjord hvor han hadde bodd. Det er lengre siden jeg leste Njåls saga, men jeg mener den handlet en del på Thingvellir, som jo er et utrolig fascinerende sted. Men det er sikkert andre sagaer også hvor du vil kunne kjenne deg igjen, - og dette er jo mest aktuelt hvis du er historisk interessert;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra forslag her! Har noen lest 'Post oske' av Mette Karlsvik, og vil anbefale den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da vil jeg foreslå en bok av Halldór K. Laxness - Brekkukotkrønike!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvis du liker krim/spenning så har du jo Yrsa Sigurdardottir og Arnaldur Indridason sine bøker. "Den som graver en grav" av Yrsa Sigurdardottir er veldig bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For den voksne leser anbefaler jeg Skugga-Baldur av Sjón. Spesiell og fascinerende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

DemeterHegeMargretheTarjeiHarald KkriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundKirsten LundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeKjell F TislevollVegard BorgenRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikteEvaVegardBeate Kristin