Per dags dato den beste "lesbeboka" jeg har lest. (Nå skal det forsåvidt nevnes at det ikke er blitt så altfor mange.Enda.)

Men for meg som er såpass ung, så var det fasinerende å få et inntrykk av hvordan det var å være "skeiv" på den tiden, samt få et inntrykk av hvordan miljøet var blant feministene. Og samtidig var det en brukbart god historie, med meget likbare karakterer. Jeg ble revet med, og satt og ønsket så veldig inderlig at det skulle bli en lykkelig slutt, uten at det ble irriterende. Så likte jeg godt at det var varrierende innsyn i hovedkarakterene fra kapitell til kapitell.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

JBBjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil Stangeland