Jeg anbefaler Lynn Austins bøker på både norsk og engelsk. Den første boka jeg leste av forfatteren var "Evas døtre" - og etter at jeg hadde lest de bøkene som var oversatt til norsk, gikk jeg over til de engelske (de var om mulig enda bedre på det opprinnelige språket). "A proper pursuit" og "A woman's place" er favorittene mine.

Lynn Austin har føyd seg inn i rekken av mine favorittforfattere :-)

Hvilke bøker har gjort inntrykk på deg i det siste? Har du fått deg en ny favorittforfatter?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Leste nylig The Perks of Being a Wallflower av Stephen Chbosky og syns den var helt fantastisk. Boken er i gang med å bli filmatisert også, med mange gode skuespillere ;)

Forfattere jeg liker fins det mange av, Rowling, Dan Brown, Meg Rosoff, Marian Keyes for å nevne noen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg anbefaler J.K.Rowling. En av de beste c=

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det må i så tilfelle bli Martin Suter, og bøkene Small World og Den siste Weynfeldt. Small world er en sår bok om Alzheimers og aldeles flott skrevet. :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaKirsten LundHarald KTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergPiippokattaMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine SundalDemeterMargrethe  Haugen