tusen hjertelig.. det betyr mye... takk det samme.. jeg har aldri tatt bøkerne min for gitt og det vil jeg bare at alle skal¨vite.. de vil alltid være i mitt hjerte.. nå e æ for poetisk av meg.. men det er fordi at det kommer fra hjertet

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

La det bare flomme over fra hjertet du, her er du i godt selskap. :o)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

søtt ..føler meg velkommen.. tusen takk

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg blir så glad av å lese at du har glede av bøker :-) Jeg tenker at da har jeg alltid noe å gjøre, skal jeg ut å reise er bøker det første jeg pakker og planlegger, hva skal jeg ta med meg... for meg har bøker mange funksjoner, jeg lærer, jeg opplever, jeg tenker, jeg får flotte bilder i hodet ofte med lukt og lyd til.. Hva er tidsfordriv? Jeg rydder meg tid til å synke inn i en god historie.. jeg er alltid på jakt etter den gode historien!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

jeg er også veldig glad fordi at bøker betyr så mye for meg...jeg hadde ikke klart meg uten!! heldigvis så har jeg noen bøke igjen til ferien... som jeg kan ta med meg liksom.. du burde vær estolt over deg selv..du høres ut som en grei og oppmerksom person ... jeg håper at du fortsetter og lese...å nyte hvert eneste ord.. ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det skal jeg gjøre! Jeg leser hver dag, ikke alle historier blir jeg like betatt av eller opptatt av, og det har vel like mye med meg å gjøre hvor jeg er når jeg leser den boken. Hva liker du å lese? Jeg tror nok du er mye yngre enn meg, men morsomt å høre hva leser synes jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

jeg leser naive love storys

Godt sagt! (0) Varsle Svar

en stjerne til

Ha, ha : D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Karamasov11Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethKirsten LundChristoffer SmedaasKaren PatriciaBertyFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel Elisabeth