Jeg skjønner at du synes det er trist om andre bare har bøker som tidsfordriv, mens du har bøker som en slags ”redningsplanke”.

På den annen side, så er det jo akkurat det som er så flott med bøker.

Det er ingen fasit for hvordan bøker skal inntas. Du kan lese på sengen, på sofaen, i solen, på reise, på ferie, i badet… du kal lese akkurat hvor du vil.

Det er heller ingen fasit for hvordan bøker skal tolkes (selv om det er mange der ute som mener det ER en fasit for dette; de tar faktisk feil). Du kan lese en bok og tolke den akkurat som du vil. Du kan bli glad eller trist, skuffet eller lykkelig. Du kan bli inspirert…

Bøkene gir deg en verden du kan forme og bruke til akkurat det du vil. Akkurat når du vil.

Du kan selvfølgelig bruke bøkene til å bli trist over at andre bare bruker dem som tidsfordriv. Men du kan også bli glad for at DU får så mye igjen for dem, og samtidig være fornøyd med at andre også får noe ut av dem.

Og du kan ta det for gitt at du ikke er alene. Det er mange her ute som har fått mye mer ut av bøker enn tidsfordriv:D

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 1 svar.

fint at noen skjønner

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergHeidiReadninggirl30TanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69