jeg synes at det er trist at, mange mennesker her i verden ser på bøker som en måte å fordrive tiden på.

det gjør meg rett og slett sint. fordi at for meg så har lesing faktisk forandret livet mitt.. jeg var aldri sosial og flink og like snakksærlig av meg som alle andre, og da, ble jeg så utafor og alene. pluss jEG hadde noen familie problemer... jeg var faktisk rundt tanke på og drepe meg selv.. men så en dag forandret alt det seg.. jeg kjedet meg og begynte og lese... det var som om noe bare slo meg i hodet og sa "kidist hvorfor har du ikke lagt merke til det før.. du elsker og lese." jeg følte meg så dum akkurat da og samtidig glad, lykkeligere enn jeg noensinne hadde vært før. Så istedet for å stenge meg selv inne på rommet og prøve og ikke gråte, så begynte jeg og lese.. jeg har ikke tenkt på selvmord på 2 år nå... selv om jeg har noen merker jeg angrer på rundt i kroppen.

det beste med det hele er at jeg endelig fant noe til felles med noen i familien for en gangs skyld i mitt liv.

jeg er så lykkelig...oh, en deilig følelse, det er så nytt for meg.. jeg har bare et spørsmål.. blir ikke dere glad etter å ha lest en lykkelig slutt???...hjrtet bare brister og man får liksom bare lyst til og gjøre noe selv.

klarer ikke og slutte og skrive..sorry.

skal slutte NÅ

KIDIST

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

[ Slettet av bruker ]

Takk for ditt ærlig, flotte innlegg. Jeg har nok ikke vært like langt nede, men jeg husker godt følelsen av som ung at jeg var litt gal fordi jeg tenkte på så mye merkelig. Men ved å lese bøker forsto jeg at andre var like dan, og ikke nok med det, de skrev side opp og side ned om det. Ja, litteratur kan være frigjørende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

alt som står på alle de forskjellige innleggene for meg til å tenke..og vurdere hva jeg vil gjøre videre i livet mitt.. det er rart, veldig rart...men det er jeg faktisk ganske takknemlig for,veldi veldig takknemlig for det...

...så,ja..ehm...TAKK..skal man vel si. skal slutte og skrive nå...føler meg som skrulle..(altså en idiot)eller verre..SKUMMELT.

VEL TAKK FOR STJERNEN.. -ehmm...ja... -kidist

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

OlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas Hesselberg