Flott oppfølger av de to svenske søstrene! Veldig artig med en spykolog som hovedperson.

Kvinnemishandling og voldtekt er ikke noen trivelige temaer, men det gir en fin ramme rundt denne historien. Fint å følge Siri videre fra første boka, med hennes problemer og følelser. Med hennes tidligere historie blir denne boka bare enda mer gripende og flott. Også denne boka skrives i jeg-form, det er Siri som forteller. Føler det blir mer direkte og personlig, og det tar meg veldig inn i handlingen.

Fantastisk slutt! I nest siste kapittel trodde jeg at svaret var gitt oss. Det forklarte egentlig alt, selv om det var en litt kjedelig forklaring. Siste kapittel snur opp ned på alt jeg har trodd, og endrer mine følelser for en annen viktig person i boka helt totalt! Utrolig flott måte å avslutte en bok på!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Heilt einig! Desse to forfattarane har funne ei god "oppskrift" og dei skriv godt. Gler meg til neste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag