Jeg har tenkt litt på dette nå og har et forslag. Hvis du ikke finner din utgave blant de som allerede er her, hva med en knapp "Hvis du ikke finner din utgave her, klikk her for å legge den inn manuelt". Hvordan det skal gjøres blir en oppgave for IT-avdelingen, men det skulle vel være en enkel oppgave hint, hint.

Når det er sagt må hver enkelt bruker selv ta ansvaret for å legge inn sine utgaver der de ikke finnes fra før. Alle kommer neppe til å gjøre det, men det er i hvert fall ett skritt i riktig retning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

[ Slettet av bruker ]

Hvor?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om du søker etter en bok og finner den her inne - selv om det kanskje ikke er den utgaven du selv har - får du opp en liste med valg på høyre side. Helt nederst kan du legge til en ny utgave.

Utgave

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vanligvis gjør jeg akkurat det, men det fungerer ikke uten videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det funket i hvert fall til en viss grad. Nå er min utgave av Bjørnebos Jonas koblet sammen med de fire andre her som har akkurat samme utgave som meg, men jeg ville jo helst hatt den koblet sammen med de resterende over tusen brukerne her som har andre utgaver og. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det hadde jo vært like greit, egentlig, så kunne man gjøre det selv når man oppdaget det. Og bruker blir fornøyd med at hennes/hans bok er integrert, og webansvarlige slipper den massive jobben med å gjøre det nå til de finner ut en genial måte å gjøre det enkelt på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Linda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborg