Utrolig spennende og flott bok. Veldig bra å få dette gjennom timene til offeret hos psykologen. Selv om vi visste helt fra begynnelsen av at hun hadde klart å komme unna kidnapperen, var denne boka perfekt bygd opp med spenning. Hørte den som lydbok, og innleseren leste alt for sakte!!! Jeg klarte nesten ikke å vente med å høre mer, så jeg måtte drøye det flere ganger før jeg avsluttet og gikk inn på jobben!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg holder på med boka, og den er vanskelig å legge fra seg!!! Utrolig spennende, her kommer den værste ondskapen fram....Mye bedre ja, å lese selv enn å høre lydbøker...:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var spennende, måtte bare lese til jeg var ferdig,ikke gjort mye fornuftig i dag. Anbefales:.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenElisabeth SveeLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe SolbergGro-Anita RoenKaramasov11Nina GAnne-Stine Ruud Husevåg