DET VAR DU SOM TRAKK INN BEETHOVEN! Min popuslistiske teori? Hva mener du med det? Jeg er ingen populist. Du må gjerne lese hva du vil for min del, men vent ikke at jeg applauderer den litteratur du liker.
Det var sannelig ikke jeg som dro inn musikalske verk som sammenligning med litteratur! Det var det DU som gjorde!
God helg!

12.des. 2009.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Du trenger ikke rope, Harald, jeg leser deg tydelig selv om du skriver små bokstaver. :)

Du hevdet innledningsvis at kvaliteten på litteratur skal bestemmes utfra det som er (sitat) "ALLMENT godt likt". Jeg trakk fram eksmpler på "allment godt likt" musikk for å illustrere at ditt argument halter, ikke for å høre hva slags musikk du liker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå er det forskjell på en oppkomling som Kurt Nilsen og F.eks. Edith Piaf. Jeg skulla ha lagt til - godt likt over tid. Det er nok av døgnfluer. Det har det alltid vært. Men når det gjelder både litteratur og musikk som gjør inntrykk og er allment likt over tid blir det meste skrellet av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Heidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald K