[ Slettet av bruker ]

Viser 9 svar.

skjønner ka du mener... klarer ikke å fine noe på nett i det heletatt..helt umulig

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Beste tipset her må være nasjonalbiblioteket tenker jeg.

Skulle ikke forundre meg om en her inne jobber der ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Er du ute etter en oversikt på norsk med originaltittel tilknyttet, eller interessert i å finne ut om et verk er oversatt? Vet ikke om det finnes en liste, men verktittel kan alltid finnes...

Fra NB:

"Bøker: I hovedsak omfatter samlingen bøker utgitt i Norge, bøker av nordmenn utgitt i utlandet og bøker om nordmenn, Norge eller norske forhold utgitt i utlandet. Den første boken som ble trykket i Norge var en almanakk for 1644: En Ny Allmanach paa det Aar effter Jesu Christi Fødsel, 1644 – utgitt av Tyge Nielszön i Christiania i 1643. Denne boken inngår i Nasjonalbibliotekets samling, som til sammen rommer nærmere 1,5 millioner bøker. Alle bøker som utgis i Norge skal avleveres til Nasjonalbiblioteket i henhold til Pliktavleveringsloven, og Nasjonalbiblioteket tar vare på bøkene slik at disse kan brukes som kildemateriale for forskning og dokumentasjon. Bøkene registreres i Nasjonalbibliotekets katalog Bibsys og i nasjonalbibliografien. Bøkene er tilgjengelig for publikum i Nasjonalbibliotekets lokaler i Oslo, og via fjernlån til alle landets bibliotek fra Depotbiblioteket."

I Bibsys kan du søke på enten originaltittel eller den norske tittel.Du kan avgrense det til bøker i trykt format og også språket du vil ha boken i. (Du kan jo gjøre mye mer også, men dette vil trolig hjelpe deg i jakten på en oversatt tittel)

Mulig noen vet mer en meg... For dette er ikke helt fokusfeltet mitt ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det høres bra ut. Da håper jeg du finner de titlene du er på jakt etter!

En annen mulighet når det gjelder bokrelaterte spørsmål er å benytte seg av Biblioteksvar De sitter inne med mye kunnskap og måter å finne frem til ting på ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Bjørn SturødVibekeKirsten LundStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadKjersti SAud- HelenMads Leonard HolvikTine SundalGladleserCecilieG LMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtPiippokattaSvein Erik Francke-EnersenHarald KHilde VrangsagenqweeksilberFarfalleBerit B LieBenedikteAnniken RøilMarianne NordeideIngvild STorill RevheimGunillaLeseaaseSynnøve H HoelJakob SæthreIreneleser