hvis det er en kjærlighets bok tar jeg den alltid

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Joanne Harris skrev Sjokolade, så bøkene hennes er romantiske i tilegg til å være godt skrevet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

interesant... jeg kunne faktisk tenke meg og lese alt som har noe med kjærlighet her i verden så det er bare og komme med nye idder hvis det går... mange skryter av at de er rik..noe som er sant og ikke sant på samme tid. kjærligehet og venner er rikdom ikke penger..

bøkerne har faktisk hjulpet meg til og tenke at jeg ikke må kaste bort livet mitt, fordi at jeg har det tungt og forferdelig, men at jeg skal være takknemlig fordi at jeg fikk en sjanse til og leve.
jeg begynte og lese kjærlighetsbøker da jeg var så deprimert at jeg var rundt tanken på å drepe meg selv.. men da en jeg endelig fant noe som ga meg liv altså og lese så kom jeg på bedre tanker. det jeg prøver og si er at.. hold dere fast til det dere tror på og, liker istedefor det negative.. selv om det ikke er og lese så finnes det mange andre ting.som venner, fotball osv vær så snill ikke tenk i de banene.. selv om jeg ikke kjenner de personene som har det tungt vil jeg bare si at jeg forstår.. man er ikke alene, selv om det kan føles sånn av og til. være lykkelig, det er det jeg kalles rikdom i hele verden.

tusen hjertelig takk for tipset og jeg håper at du gir meg flere.. takk...

mvh kidist :) possitiv som alltid...prøver iallefall

Godt sagt! (0) Varsle Svar

interesant... jeg kunne tenke meg og lese alle bøkerne som har noe med kjærlighet her i verden for at jeg synes ta verden trenger kjærlighet etter nyhetene og dømme.. jeg vil si at bøker er det som får verden til og se lysere ut til og få lyst til og håpe.

takk for tipsene dine de er genial.. jeg har mange bøker av nora R og sandra B så jeg skjønner hva du mener.. de er helt utrolig, at de klarer og skrive så tilstede men samtidig så bra... jeg kan ikke en gang beskrive følelsen jeg får.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin Eftevand