Jeg bruker denne siden blant annet til å holde orden på hvor jeg finner hva i bøkene mine, noe emneord er et utmerket verktøy for. Men, jeg har en del journaler og, noen innbundet, noen ikke, disse er på inntil 160 sider og i stort format med artikler på opptil 60 sider. De er med andre ord ikke blader eller magasiner, men ikke helt bøker heller men du finner de på Amazon.

Kan jeg inkludere disse i boksamlingen min?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Lurer litt på det samme mht kart fra Statens Kartdivisjon (eller hva det nå heter) - har lagt til to stk, 'Mongstad' og 'Volda', men det ser unektelig litt rart ut...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er litt nysgjerrig på hva disse journalene egentlig er ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er publikasjoner som utgis hvert kvartal.

World Air Power Journal

Wings of Fame

International Air Power Review

De jeg har flest av, de er som godteposer for sånne som meg. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bokhyllene er dine - du bestemmer selv hva du vil fylle dem med! Boeker - blader - katter - hunder - latter..... :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Katten min trives i mine analoge bokhyller hjemme, når den en gang i mellom greier å skvise seg inn blant alle bøkene som vanligvis står der, jeg er mer skeptisk til de virtuelle bokhyllene her.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Send en mail til Andre du. For om du legger de i egne hyller så vil de jo i tillegg bli registrert i bokbasen, for vi har vel ingen mulighet til kun å registrere i egne bokhyller, - eller?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, hadde vi det kunne jeg lagt inn magasinene mine og uten å spørre (nei, det er ikke Playboy, Lillevi ;)). Jeg tror egentlig de er i orden siden de blir solgt som bøker både hos Amazon og hos Bokkilden, men jeg sender en melding til Andre jeg. Jeg vil jo ikke at det skal skli helt ut her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

He, he!!
Så langt strakk fantasien seg rett og slett ikke :))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergTove