Denne boken har virkelig gjort inntrykk på meg. Jeg er veldig interessert i biologi og dyr så jeg visste at temaet i denne boken ville passe til meg.

Det var litt tungt i starten, fordi det blir bruk ganske kompliserte biologi ord (i tillegg på engelsk), men etterhvert som jeg kom inn i det og lærte meg de mest brukte ordene har det bare vært en koselig leseopplevelse.

Stacey O'Brien skriver fint, og historien om hennes 19 år sammen med tårnuglen Wesley er morsom, rørende og spennende. Det er flere ganger jeg har fått latterkrampe av Wesleys rare påfunn. Og det at dette er en sann historie gjør historien ekstra fin!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemLene AndresenEgil Stangeland