Denne problematikken har jeg ikke tenkt på, men hvis det stemmer at forskjellig bokomslag på samme bok gjør at de ikke kommer opp når man søker på felles bøker så er jeg 100 % enig med deg.
Jeg bruker den funksjonen og vil jo at den skal være korrekt.

Personlig mener jeg også som deg at i en sånn "setting" har det ikke noen betydning hvilket språk man har lest boka på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

[ Slettet av bruker ]

De fleste bøker er slått sammen, så noe stort problem er det ikke. Men i noen tilfeller så vil enkelte utgaver ikke være med i det gode selskap, gjerne eldre bøker, lydbøker eller at norske og engelske utgaver er skilt fra hverandre. Om man har lagt inn en utgave selv, så vil ikke den slås sammen med de andre, og da gjelder det å være klar over det. Jeg har lagt inn mange bøker selv, fordi jeg leser mange gamle bøker og bøker på svensk, da må jeg ha det i tankene hele tiden at hvor mange bøker jeg har til felles med en annen bruker ikke stemmer eksakt, men omtrentlig. Jeg håper på at det skal bli en løsning på dette, men jeg vet det er en stor jobb, og jeg kan leve med det som det er.

Jeg er ellers enig med deg i at her spiller det ingen rolle hvilket språk man har lest boken på, man vil vel helst diskutere essensen av an bok, ikke ord for ord.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette måtte jeg teste ut og gikk gjennom boksamlingen din. Vi har flere bøker med forskjellig cover, og alle kommer med i oversikten over felles bøker.
Unntatt en. Jeg har en Johan Theorin på svensk og du på norsk, den ble ikke med i oversikten. (Skumtimen). Så da er det ikke så gæli likevel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveDemeterAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude Jensen