Ja den er vel en humse som ramler ut av skapet eller noe slikt :-) og boken er vel ikke dårlig. Men jeg reagerte på ordet Mannen, vil vel ikke betegne ungdomene i denne boka som Menn :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Nei, de var jo ikke menn den gang :) Men jeg tror at tittelen skal vise til noe som en gang hente, nemlig da Jarle var 17 år. Fordi i slutten av boka er han jo allerede tretti, og det er da han har blitt "Mannen som (en gang) elsket Yngve". Det er i hvert fall sånn jeg forstår tittelen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg reagerte ikke på ordet "mannen" for tittelen hadde ikke hatt samme effekt på meg hvis den hadde vært" Gutten som elsket Yngve" eller " Ungdommen som elsket Yngve". Den handler jo tross alt om ungdommer som lever i sin beste og mest usikre tid, syttenåringenes univers som preges av en storhet uten grenser og da blir spekulasjoner om Jarle og hans omgangskrets er menn eller ei helt uvesentlig for meg. Jeg synes det er en utmerket tittel som beskriver akkurat hvordan det hele henger sammen og hvor stor og viktig forelskelsen kan være, og hvilken plass den forlanger i sin helhet og sine øyeblikk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

G LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkHarald KRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo LarsenNinaGunillaTore OlsenReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOle