For noen år siden leste jeg en bok, utrolig fascinerende og grotesk, og det er kjempeviktig for meg å finne denne boken igjen. Jeg mener å huske at den var fra 80-tallet, muligens 70-tallet, og det var en kriminalroman. Annenhvert kapittel var skrevet fra hovedpersonens (en jente i tenårene/tidlig 20-årene) og morderens synsvinkel. Morderen dreper menneskene denne jenta har seksuelle forhold til, og senere jenta. Boken ender med at man får vite at morderen er denne jentas mor, og hun sier noe om at hun måtte drepe henne fordi hun var som et "rovdyr". Mener også å huske at handlingen foregår i Oslo, ihvertfall i Norge et sted.

Mulig at noe av dette er feil, for det er en stund siden jeg leste den. Uansett er boken rå, og jeg er kjempetakknemmelig hvis noen kan hjelpe meg å finne tittelen eller flere ledetråder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken