Det hadde vært super!!! Har lagt ut noen bøker jeg skal selge her, men måtte lage en liste og markere den med bøker til salgs. Sikkert ikke mange som ser den, hvis de ikke da tilfeldigvis kommer over den. Så jeg syns dette høres ut som en fantastisk ide!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Har ganske mange bøker i bytte hylla nå da vi skal selge ut en del av bl a de engelske bøkene våre, de kommer også i annonser på QXL i løpet av helgen, også Morgan Kane første utgaver (ligger ikke her).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men Hilde, vil du virkelig kvitte deg med Marens lille ugle - et eventyr av en bok!! Husker den som humoristisk og mystisk. (Har den fortsatt selv, skal lese den for barnebarna.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den tilhører butikken så den skal selges.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det en butikk her inne på bokelskere??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, men jeg jobber i bruktbutikk og legger i til salgs hylla de bøkene jeg har lest som vi ha i butikken, pluss de engelske og fantasy bøkene som jeg har ryddet ut av butikken pga plassmangel. De ligger også på QXL rett som det er. Da er det kun salg, men her bytter jeg gjerne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har jeg hatt nytte av en del ganger :) Jeg oppdaterer min bytte/salg hylle jevnlig så det er bare å titte innom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin Eftevand