Favoritten min er "The Devil's Star". Jeg tror den heter Marekors på norsk (?). Jeg har ikke lest alle Harry Hole bøkene ennå, men samtlige står på listen :-) Jeg skal nok lese "Gjenferd", men først når den kommer i ebok format. Og DET har jeg dessverre ikke peiling på når blir... :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Aschehoug sier at de håper de kan lansere den som e-bok i desember. Det var lenge å vente...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for sjekken! :-) Men ja, det ble noe lang ventetid! Lurer på om eboka kommer kjappere ut på engelsk via Amazon? Det skal jeg jammen sjekke. Nesbø har jo flere bøker for salg der. Jeg har ikke noe imot å lese engelsk, men Nesbø burde jo leses på norsk da... Hmm... Tålmodighet er en dyd jeg ikke ble født med!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skal sjekke med Aschehoug :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg orker ikke bøkene til Jo Nesbøe...og slett ikke Harry Hole..fikk nok av denslags macho-typer for lenge siden...og syns jeg ser for meg en sånn type i det norske politiet...nei...dra meg baklengs inn i fuglekassa..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er mange av macho-typene som blir litt mye av det gode, men akkurat Harry Hole....han holder jeg ut med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monika SvarstadKirsten LundTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TPi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenTheaTone SundlandLiv-Torill Austgulen