Som så mange andre GLEDER jeg meg til den nye Harry Hole-boka. Jeg har lest de fleste. Jeg har egentlig likt alle bøkene godt - Snømannen er kanskje en av dem jeg har likt best. Rødstrupe litt mindre. Hva er din favoritt? Og er du en av de mange som skal lese "Gjenferd" i sommer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 27 svar.

Har vært stor fan av Harry Hole og har lest alle bøkene. Den beste Harry Hole boken syntes jeg er Snømannen. Veldig spennende. Leste den på vinteren og det ga jo ekstra spenning :)
Etter at jeg hadde lest Panserhjerte som var en helt grei bok følte jeg at det for min del var på tide å si farvel til Harry Hole. I løpet av den boken gikk det opp for meg at jeg ikke likte språket til Jo Nesbø. Karakteren Harry Hole følte jeg var oppbrukt og historien var veldig forutsigbar.

Jeg har kost meg med Harry Hole bøkene, men kommer ikke til å lese den siste boka :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tips: Jeg fikk nettopp en bra innkjøpspris til libris.no på de tidligere bøkene om Harry Hole fra Aschehoug. Har lagt ut bøkene til 20 % rabatt på libris.no - dvs 119 og 159 per bok. (Forutsetter at du har Trumf-kort eller er Bokliv-medlem - men du trenger bare å hake av et sted for å få Bokliv-rabatten. Forplikter deg ikke til noenting).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Snømannen, uten tvil! :) etterfulgt av Panserhjerte, i og med at den har elementer av Snømannen i seg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Har kun lest Panserhjerte, så da må nok det bli min favoritt:) likte den kjempegodt. Skal lese flere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Panserhjerte var veldig bra synes jeg og. Mange sterke visuelle scener. Det er dog den dyreste boka jeg har lest... Jeg skulle kjøre innom jobben og plukke den opp på jobben på vei til påskeferie da den kom, og ville parkere under et tak. Glemte at jeg hadde med sykkel på taket av bilen. Jeg rev av sykkelstativet, sykkelen ble skjev, og det ble hull i taket jeg forsøkte å parkere under...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Huff da!! Skikkelig uflaks! Du kommer altså til å hukse denne boka! Både fra den ene og den andre historien...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vanskelig å velge, siden jeg liker alle bøkene om Harry Hole. Mange har Snømannen som favoritt, men jeg tror at jeg hadde så store forventninger til den at det ødela litt. De to første bøkene er vel kanskje de to som jeg mistet pusten mest av:) Gjenferd har jeg ikke avbestilt i Bokklubben, så den skal jeg lese i sommer.... Tror at den blir en av bøkene jeg tar med på ferie:) Å himmel det skal bli godt med ferie:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja. Hvilken skal man vel velge... Nikoser meg med Harry Hole og resten av Nesbøs forfatterskap. Favoritten er Rødstrupe, tror jeg, med Panserhjerte og Frelseren rett bak. Snømannen syns jeg var temmelig oppskrytt.

Leser Sorgenfri for tiden, som er den siste jeg mangler i påvente av Gjenferd. Jeg gleder meg stort!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Klart jeg er spent på den nye Harry boka og gleder meg stort til den kommer. Min favoritt hvis jeg må velge er Frelseren. :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gleder meg også, det er bare 2 uker til den kommer:) Jeg liker alle bøkene med Harry i hovedrollen, men FRELSEREN er den jeg ble mest betatt av. Er forundret over at så mange liker Snømannen best...er den lettest å huske fordi morderen manglet brystvorter kanskje???

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Der tror jeg du sa det som sant er. He he, det gjorde nok inntrykk, mannen uten brystvorter.!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Snømannen er den eg hugsar best, den var til tider skikkeleg creepy! Eg likte ikkje Panserhjerte så godt, kom ikkje heilt inn i historia. Gler meg til Gjenferd, og den skal lesast så snart den kjem i postkassa!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alle bortsett fra Hodejegerne, den falt ikke i min smak. Jeg savnet Harry. Snømannen er vel den jeg har festet meg ved, husker best. Men gleder meg til Gjenferd kommer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte ikke så godt Hodejegerne jeg heller. Scenen i utedoen var vel det jeg husker best fra boka...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest de to første, men av de andre tror jeg at favoritten må bli Snømannen. Og ja - jeg gleder meg til å lese Gjenferd i sommer :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi, kommer han med en ny! Klar sommerlesning. Etter min mening har han skrevet seg oppover fra starten til Sorgenfri, Marekors og Frelseren, deretter en nedtur med Snømannen og så opp igjen med Panserhjertet. Jeg har lenge tenkt at Trond Espen Seim kunne vært Harry Hole, men det går nok ikke nå som han forlengst er Varg Veum, en annen loslitt helt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skulle gjerne også sett Trond Espen Seim som Harry Hole... men når han er brukt opp blir det vel Bjørn Sundquist - Haha!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om jeg må velge EN favoritt, så må det nok bli Snømannen, den var noe for seg selv. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har bare lest Panserhjertet, men den var veldig bra, så skal helt klart lese mer Jo Nesbø og Harry Hole. Og jeg vil og skal lese den nye boka, men kanskje ikke i sommer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tips: Les bøkene kronologisk... Historiene i bøkene avsluttes i hver bok, men leser du bøkene kronologisk så få du med deg historien til Harry Hole også. Jeg har lest alle bøkene kronologisk, og jeg gleder meg til å se hva som skjer videre i Harrys liv....:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Favoritten min er "The Devil's Star". Jeg tror den heter Marekors på norsk (?). Jeg har ikke lest alle Harry Hole bøkene ennå, men samtlige står på listen :-) Jeg skal nok lese "Gjenferd", men først når den kommer i ebok format. Og DET har jeg dessverre ikke peiling på når blir... :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aschehoug sier at de håper de kan lansere den som e-bok i desember. Det var lenge å vente...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for sjekken! :-) Men ja, det ble noe lang ventetid! Lurer på om eboka kommer kjappere ut på engelsk via Amazon? Det skal jeg jammen sjekke. Nesbø har jo flere bøker for salg der. Jeg har ikke noe imot å lese engelsk, men Nesbø burde jo leses på norsk da... Hmm... Tålmodighet er en dyd jeg ikke ble født med!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skal sjekke med Aschehoug :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg orker ikke bøkene til Jo Nesbøe...og slett ikke Harry Hole..fikk nok av denslags macho-typer for lenge siden...og syns jeg ser for meg en sånn type i det norske politiet...nei...dra meg baklengs inn i fuglekassa..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er mange av macho-typene som blir litt mye av det gode, men akkurat Harry Hole....han holder jeg ut med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergTheaSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeMarianne MSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina G