"Football's coming home" sang de i england da de arrangerte fotball-EM der for noen år siden.

Nå har jeg lest krim av litt ymse nasjonaliteter i det siste, og fikk lyst til å si "Crime is coming home" mens jeg leste denne. Det føles så herlig naturlig at personene i en slik bok heter Sir Ditt og Lady Datt. Forfatteren har heldigvis et passe avstndsforhold til det dekadente livet britisk overklassefolk lever.

Boka er skrevet i 1978, og framstår som en vellykket modernisering av Agatha Christie-sjangeren. Mistanken svingte fram og tilbake mange ganger underveis, slik den skal i en god krim, og sjelden har jeg blitt mer overrasket når den endelige oppklaringen kom. jeg gleder meg til flere bøker av Patricia Moyes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKoriander