Ok og lettlest bok, men føler at jeg har lest noe lignede tidligere. Ingen overaskelser. Passer godt for jenter på vgs. som liker chick litt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

For min del vil jeg si at det var en av de beste bøkene jeg har lest. Bak selve kjærlighetshistorien lå det mange viktige temaer. Det er temaer man kjenner seg i, og temaer som får deg til å tenke. Når det er sagt, var slutten VELDIG skuffende. Altfor klisje. Og epilogen kunne forfatteren også ha spart seg for.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er litt uenig med deg, jeg synes boken og handlingen var veldig bra, men også selve skrivingen. Simone Elkeles er en veldig flink forfatter, hun var flink til å formidle tanker og følelser på en annen måte enn å bare si det rett fram. Jeg likte også den pirrende stemningen og den elektriske følelsen man fikk når det skjedde noe spennende. Enig i at den passer godt til jenter på vgs...men det har kanskje noe med smak å gjøre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

HeidiIda CharlotteCtinaJulie StensethkriraHeidi BLailaingar hAnniken RøilStian DalbergMarte OnarheimReadninggirl20Morten BolstadTor Arne DahlBjørg Marit TinholtAndreas BokleserIdaEngelinBjarne AashaugGitte FurusethLinn HaugThomas KlakeggAtmanSverreIngunn SHarald KTonje-Elisabeth StørkersenHilde H  HelsethEli HagelundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli SeimTanteMamieToveKarin BergLisbeth Kingsrud KvistenBritt ÅseTorill Elisabeth RevheimRufsetufsaKathrineAjiniakra