Fritt for å være Sancho Panza! I hvert fall så langt jeg har lest, virker hans mat- og vinglede mest forlokkende... Du rigger kanskje til en heidundrandes DQ-fest for dem av oss som kommer i mål med del I, Ann Christin? Alltids greit med noen vikarierende motiver for å fullføre, om det skulle knipe med leselysten dann og vann... :-D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Tror en fest av en slik dimensjon er mer i Petter Stordalens gate, men vi kan jo drømme. Kanskje et eller annet forlag eller bokklubben.no vil gi litt tilbake for alle de pengene jeg/ vi har lagt igjen;) Jeg hadde selvfølgelig ønsket å være Marcela, den vakre jomfruen som alle sikler etter,hehe. Kjekt å være attraktiv, men det er vel en tid for alt.. Er ikke så glad i å slåss så noen ridder er det ikke snakk om å være.

Så- er det noen festglade litteraturelskere med feit lommebok så er det bare å rope? Vi er klare for riddere, jomfruer, rustninger og lanser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Non fuyades, cobardes y viles criaturas, que un solo caballero es el que os acomete." (som Don Quijote seier når han går til angrep på vindmøllene).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Entiendo, por desgracia, no español (Fritt etter google transelate)hehe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her var Google heldigare enn ho eller han er til vanleg. Hos Grønvold og Kjær: "Flygt ikke, I feige og elendige skapninger, for det er bare en enkelt riddr, som angriper Eder."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

mgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin Fjellheim