Også jeg får til stadighet dobbeltregistrereinger, men har etter å ha slettet flere runder oppdaget at dette bare forekommer dersom jeg bruker funksjonen dagens dato. Hvis jeg skriver inn datoen manuelt registreres bare 1 bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg får fremdeles dobbeltregistreringer uansett på hvilken måte jeg registrerer bøkene, så jeg må nå alltid gå inn og slette den ene "har-lest-datoen".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også fått dobbeltregistreringer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er veldig merkelig, for jeg bruker "sett til dagens dato" hver gang jeg har lest en bok, og har aldri fått noen dobbeltregistreringer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har heller ikke oppdaget dobbeltregistrering på bøker og bruker stort sett "sett til dagens dato".

Det jeg har oppdaget er at hvis jeg leser en bok flere ganger i løpet av et år vil den dukke opp flere ganger hvis jeg klikker på lest i 2010 f. eks.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg registrerer måned og år når jeg får doble registreringer. Takk for tipset - skal prøve å legge inn hele datoen manuelt neste gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin Fjellheim