Denne var da langdryg. Er enda ikke ferdig med den. At han behersker språket, det er sikkert...men av og til stiller jeg spørsmålstegn ved innholdet og temaene han bruker talentet sitt på. Dette var da veldig ujevnt, og utrolig pratende, pratende... til tider. Jeg er klar over Proust påvirkningen, men dette behersket nok Marcel Proust langt bedre. Kan ikke annet enn synes at dette virker veldig umodent i lange partier, en briefing på all den litteraturen han leser, og kunnskapene han har på ulike felter, og belærende om historiske begivenheter...jeg har lest alle utkomne av Min kamp, og jeg ser i hvert fall at han har utviklet seg noe når han skriver disse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har mye av en samme oppfatningen som deg etter å ha lest denne. Frister egentlig ikke å gå løs på "Min kamp"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, synes den er oppskrytt.Om man skriver glimrende, må man da likevel ha noe godt og fornuftig å skrive om...man bør da ikke bare være navlebeskuende og tro det er nok. Men som sagt, Min kamp er bedre, virker som han har kommet til et modnere stå-sted...(Tore Renberg skriver da mye bedre med sine temaer)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreHarald KLogikaKirsten LundBjørg RistvedtDemeterHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeVegard BorgenKjell F TislevollRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikte