Jeg tenkte jeg skulle "like" Bokelskere, sånn at det kommer frem på facebook, men jeg fant jo ingen facebook-knapp her (bare twittter)! Litt dumt, - men dere har kanskje forklart grunnen tidligere, uten at jeg har fått det med;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg har engang i tiden trykket "liker" på bokelskere.no og har det som endel av informasjonen om hva slags sider jeg liker på min facebook-profil :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aha, - takk skal du ha! Bokelskere har jo en profil på facebook som man kan søke opp og like (og det har jo over 7000 gjort!). Jeg lette etter en liten f på hjemmesiden her, og den fant jeg ikke, - men nå har også jeg trykket "liker" til Bokelskere:-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Måtte nesten inn å kikke litt på facebooksiden til Bokelskere, så jeg har vært der noen minutter nå :) Finner igjen noen bekjente fra nettsiden her så det er åpenbart at mange er flinke til å skrive på facebooksiden også, selv så glemmer jeg den helt bort :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipset! Da har jeg også trykt "liker" på Facebook:) har rett og slett ikke tenkt tanken før nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når jeg er på fb kikker jeg gjerne innom bokelskere også. Den er ikke så veldig aktiv men har tatt seg litt opp den siste tiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, var innom der en liten tur i går. Må si det var overraskende bra aktivitet der. Så må nok innom der også nå fremover:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Da må du bli med på fjesboka, vet du!:) neida, tror ikke du går glipp av noe. Men jeg syns det nå var greit å være med på bokelskere.no på Facebook også, siden jeg har profil der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en side med litt info om Bokelskere.no. Diskusjoner funksjonen er ikke bruk der men folk bruker veggen aktivt. De legger inn hva de leser, lenker til blogger. Spør om lesetips og kommer med korte anmeldelser. Så sånn sett er det jo en mini bokelsker ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg oppdaget den nå, men den siden blir jo en slags egen bokelskerside med bokomtaler. Det var dette nettstedet her jeg hadde håpet å "like" og eventuelt "dele". - Det siste må jeg tenke over litt, - vil jeg nå egentlig at alle mine bekjente skal følge med i det jeg skriver her;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas Kihlman