Noen ganger kjøper jeg en flaske vin fordi jeg liker innpakningen. Andre ganger ender jeg opp med ei bok fordi jeg synes det er noe med omslaget. Denne ble innkjøpt til påske fordi omslaget minnet om Boktyven (klasse favorittbøker). Det er andre gang jeg lar meg friste på dette viset. Spennende nok, men ble heller ikke denne gang imponert over innholdet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ganske enig. Denne var akkurat ikke god nok til at jeg gidder lese mer av samme forfatter. Men den var spennende nok til at jeg leste den ut. Historien fra fortida hadde litt for mange irriterende momenter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syns det var litt gøy å høre at flere tenker på den måten;) Jeg syns et cover har mye å si for om boka fanger oppmerksomheten min på biblioteket eller bokhandelen. Men på den annen side så har jeg jo selvfølgelig også lest bøker med ganske tamt cover,men spennende innhold,og det er jo det viktigste. Jeg ønsker meg denne,i allefall!:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RuneAvaHilde H HelsethHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeKirsten LundJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne Augusta