Jeg har nå lest bøkene om Ayla og Jondalar flere ganger, og synes de er kjempebra ! (jordens barn /hulebjørnens klan ....)

Men vet noen om det finnes andre bøker som handler om samme tema? neandertalere og nåtidsmennesket, istiden, fortidens mennesker .... Tenker ikke på fakta bøker, men romaner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Mulig Hellefolket-serien av Åse Gyrid Solli kan interessere deg. (Jeg husker den bare tematisk - er over ti år siden jeg leste dem, og har ikke lest Jean M. Auel, men det ser relevant ut: bokelskere-oppføring)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, de bøkene husker jeg!
Jeg husker ikke om jeg leste alle, men jeg lånte dem flittig på biblioteket da jeg var lita jente, i flere omganger. Jeg syntes det var kjempespennende å lese om steinaldermenneskene. Nå husker jeg ikke så mye om dem jeg heller nei, bortsett fra noen få navn og noen få handlingstrekk.

Jeg har veldig lyst til å lese bøkene på nytt igjen, må se om jeg får tak i dem noe sted.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heisann. Jeg er ny her men hiver meg inn i diskusjonen. Leste disse bøkene for noen år siden: Ørnens stemme og La trommen tale av Linda Lay Shuler samme sjanger men ikke like bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har nettopp kjøpt Arvtakerne av William Golding. Vet ikke hvordan jeg lager link....men jeg har den i boksamlingen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den virker spennende :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det syns jeg også, men har ikke fått lest den enda da. Kanskje i sommer:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bente Pedersen har en serie om Gressbakkenfolket. Tror det er 4 bøker. Det er Mannen som fløy, Et reir av kvinnearmer, Harpunsønnene og Ved hjertets ildsted

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åhh.. jeg kjenner en serie. Men husker ikke presis hva de heter. Noe med Ulvens folk, Jordens folk. Osv.. Masse bøker i serien. Tror det er litt ala. det samme :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaTine SundalKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil Christiansen