Jeg anbefaler Skammarserien av Lene Kaaberbøl. Den er oversatt til nynorsk, men det synes jeg passet bra. Det er en litt dyster fantasy serie om jenta som ved å se inn i øynene til folk får de til å skamme seg over det de har gjort galt. Alt dette ser jenta (som jeg ikke husker navnet på).

Anbefaler også alle Doktor Proktor-bøkene til Joe Nesbø, hvis du ikke allerede har lest dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Takk for tips om Skammarserien. Det har tatt litt tid men nå er jeg på bok tre og er helt bergtatt. Disse vil jeg aldri funnet fram til uten tips. Doktor Proktor har jeg også lest nå og de er bare herlige!! Så flott med bra barnebøker som passer voksne også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for boktipsene. Jeg leste først Doktor Proktor for disse virket så morsomme og det var de også. Bøkene om Skammaren så litt dystre ut men da jeg startet på den første ble jeg revet med. Nå skal jeg gå på biblioteket og låne de tre neste. Jeg tenkte ikke på dette som fantasy bøker som jeg bruker styre unna men jeg ser jo at de har fått denne kategorien. Men det var litt annerledes lesestoff og de er spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk, jeg har så langt bare lest krim fra Lene Kaaberbøl men da skal jeg prøve denne serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kunne ikke vært mer enig med Ann Christin her. Jeg leste alle bøkene om Skammarens dotter i en stor jafs. Veldig spennende. De er jo skrevet for barn og har det jeg vil kalle litt enkle løsninger på en del av problemene som hovedpersonene støter på. Men absolutt lesverdig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundedgeofawordsiljehusmorHarald KTone SundlandFarfallePiippokattaLinnDemetergretemorGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreIreneleserLilleviAnitaNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt Elin