"Rottekrigen" av Einar A. Lund er også ett hett tips. Den er ny i år, og jeg har ikke lest den ennå. Men jeg har hørt forfatteren fortelle om boken, og den står på lese-listen min. Jo Nesbøs Doktor Proktor-bøker er også fantastisk morsomme! Han putter inn underliggende ord og uttrykk som gjør det ekstra morsomt for voksne. Jeg likte spesielt godt Tidsbadekar-bokoen. Der var den en hysterisk morsom lek med ord!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Tusen takk for tips om Doktor Proktor. Dette var en fantastisk leseopplevelse. Bra humor og ordlek som du sa. Det var også gøy med fransk historie på kjøpet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk igjen. Einar A. Lund har jeg ikke hørt om en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her kan du lese om boken: Rottekrigen 1 Codys Arv

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TuridmajaSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen Børresen