Alle Roald Dahl sine bøker er jo fantastiske! Spesielt "Matilda" og "Heksene". Torill Thorstad hauger sine "Røvet av vinkingene"-bøker er også veldig gode. Samt "Det kom et skip til Bjørgvin i 1349". Mari Gripe sine bøker er også flotte. Michael Ende sin "Momo -kampen om tiden", som det er en annen diskusjon om her et sted. Jeg ser nå at det bare er gamle bøker jeg foreslår. Kanskje det er på tide at jeg oppdaterer meg i den nye litteraturen jeg også?!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Takk for tips. Noen av de har jeg lest for mange år siden men Momo-bøkene har jeg ikke fått med meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Rottekrigen" av Einar A. Lund er også ett hett tips. Den er ny i år, og jeg har ikke lest den ennå. Men jeg har hørt forfatteren fortelle om boken, og den står på lese-listen min. Jo Nesbøs Doktor Proktor-bøker er også fantastisk morsomme! Han putter inn underliggende ord og uttrykk som gjør det ekstra morsomt for voksne. Jeg likte spesielt godt Tidsbadekar-bokoen. Der var den en hysterisk morsom lek med ord!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk for tips om Doktor Proktor. Dette var en fantastisk leseopplevelse. Bra humor og ordlek som du sa. Det var også gøy med fransk historie på kjøpet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk igjen. Einar A. Lund har jeg ikke hørt om en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her kan du lese om boken: Rottekrigen 1 Codys Arv

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GReadninggirl30Sigrid NygaardPiippokattaritaolineAnne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenEgil StangelandMartinKirsten LundNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken Røil