Jeg leste denne boken på vei til Venezia for et par år siden, og da jeg var ferdig med den, la jeg den igjen på hotellet. En slik bok vil ingen lese to ganger. Håpløs historie, dårlig språk og en soap opera slutt. Men tross i den elendige introduksjonen, ble Venezia allikevel en opplevelse.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så skal det heldigvis mye mer enn en dårlig bok til for å ødelegge et Venezia-besøk... (Bråkete, ignorante nordmenn på vaporettoen gjorde et godt forsøk en gang.)

Jeg er sånn "tja" i forhold til denne boken. Med sin venezianske bakgrunn kjenner jo forfatteren byen og en del av anekdotene og stedene var morsomme å få med seg. Men historien grenser til å være en håpløs klisje.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

MargretheTarjeiHarald KkriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundKirsten LundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeVegard BorgenKjell F TislevollRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikteEvaVegardBeate KristinHarald AndersenBeathe Solberg