Jeg har hatt opptelling og funnet ut at jeg har lest usle 48 fra 1001 listen så langt. På den annen side har jeg ytterligere 32 liggende ulest og starter med Moby Dick av Herman Melville da jeg tror det passer fint til sol og varme. Må for øvrig få takke Bai for å åpne ny tråd og derved redde Forsyte-sagaen fra "bokinnsamlingen". Da jeg oppdaget at disse var på 1001 listen ble de pent båret inn i bibliotekets lune hyller. Er det noen som har lest Forsytesagaen (alle 10 bind..) og som har noen formening om det er verdt "bryet"?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har lest The Forsyte Saga. Likte den veldig godt. :) Litt treg i starten, men det tok seg fort opp. Jeg har sansen for den type bøker. Har lest Moby Dick også, men den måtte jeg kjempe meg gjennom må jeg nok innrømme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Flott, da kan jeg jo lese Forsytesagaen innimellom dersom Moby Dick blir litt tung.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg har ikkje lese Forsytesagaen, men eg hugser at eg nesten kjøpte bind 1-5 og 8-10 på loppemarknad, etter at BBC si filmatisering gjekk på NRK for nokre år sidan. Eg lot vere å kjøpe bøkene, i og med at serien ikkje var komplett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikIreneleserErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine Victoria