Ja, forfatteren ja - nettopp. Han er jo så hekta for fotball, og hvis du deler samme øy med ham (hadde vært kjelkete om øya dere deler ikke var den samme, ville nå jeg trodd, men hva vet vel jeg?), så er det jo desto mer nærliggende å tenke seg at han stikker innom, og da er det vel bare å stålsette seg med tanke på all fotballspillingen vi vil bli utsatt for. Men vi deltar ikke, bare så det er sagt! bai pleier til og med å sette seg og lese med ryggen til all fotballing - såpass får Solstad tåle, han er tross alt bare gjest!

Hvilken Murakami tenker du på, forresten? Men ikke fortvil - dette går seg til, du vil se at allerede vi som har vært med fra starten, ikke klarer å få med oss alt til enhver tid!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

ja, la oss håpe det! Nå tar jeg kvelden og prøver igjen med fornyet energi i morgen. God natt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FredrikAkima MontgomeryHallgrim BarlaupIreneleserMads Leonard HolvikErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken Røil