Til Solveig: har vi noen veto mot kjipe spørsmål ennå? Eller skal vi bare ignorere dette til vi har skaffet oss veto?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Eg er mot veto mot kjipe spørsmål. Vegen til diktaturet er alt for kort, frå ein slik regel. Dessutan kjem alle dei morsomme diskusjonane om litteratur, frå kritiske spørsmål til teksten. Og det vil vi ha.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi har veto vi som allerede er fullverdige medlemmer. Veto mot hva vet jeg egentlig ikke, men det er vel mot det vi vil og føler behov for i øyeblikket da. Bai og jeg har jo allerede lagt ned veto mot interiørblogg-bokstaver, så da kan vel vi legge ned veto mot kjipe spørsmål.

Men helt alvorlig, hvor mye rakk dere to å diskutere etter at mitt Internett tok kvelden i natt en gang? Hvor mye har dere avklart som jeg ikke fikk med meg fordi Internett ville ha sin skjønnhetssøvn?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skjønner hvor landet ligger. Er jeg den eneste her som faktisk har bodd i et kollektiv???

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har budd i kollektiv, i ein periode kor det å dele utgifter til zalo og dopapir på øret likt var veldig viktig. I og med at eg har endra holdning til både zalo- og dopapirutgifter til ein litt meir sosialistisk modell som inneber uttrykka "evne" og "behov", er ikkje mine kollektiverfaringar så mykje verdt nå lenger.

Men eg har ikkje fått med meg veto mot jogging. Eg trur eg legg ned veto mot veto mot jogging, fordi eg liker å jogge. Eg lover imidlertid å ikkje jogge på andre med bokkollektivistar, på deira eigendelar eller i vegen for yndlingsleseplassane deira.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaTine Sundal