Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har det hundre prosent klart for meg hva dette kollektivet går ut på. Men jeg føler meg beæret over å få være med!
Tusen takk!
Av samlinger har jeg:
- en kartong originale avistegninger, karrikaturer
- div pins fra 70-tallet
- grafiske blad fra før og etter 1900
- bøker i hauger og lass (men det er vel ikke noe spesielt i dette forumet..)

Jeg ser dere skilter med diverse ferdigheter. Jeg er ikke spesielt god hverken på matlaging eller støvtørking. Jeg kan skrive, og liker å snuse opp gamle saker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Neineinei - du misforstår! Vi skal overhodet ikke drive med hverken matlaging eller støvtørking eller annet husarbeid! Det eneste vi eventuelt skal gjøre, hvis vi får lyst, vel å merke, er å rydde litt blant alle bøkene, fordi dét kan være litt koselig om man ikke er nødt...

Nei, sånne praktiske trivialiteter er nettopp det vi har ansatt Kai-Arne, Agnieszka og Todor til (og godt mulig vi ansetter flere - vi vurderer pro tempo Evgeni, som Solveig allerede har nevnt. Det blir ettersom behovet oppstår.)

Våre ferdigheter er legio, det er sant - men vårt viktigste bidrag til verden er egentlig at Solveig og jeg helt på egenhånd har lyktes i å avsløre at norske medier (og godt mulig flere utenlandske også!!!) er totalt dominert av Prinsesse Ragnhilderne. Det er derfor vi ikke kom til finalen i MGP - og derfor vi plages med all denne fotballen på tv hele tiden. Blant mye annet.

Bøker i hauger og lass er naturligvis selve grunnkriteriet for å bli invitert inn i bo(k)kollektivret. Alt det andre (samlingene - vi samler på språk også, forresten! men bare rolig: vi skal ha privatundervisning for hverandre. Jeg har veldig tungt for det når det gjelder slaviske språk, men håper det bare er nybegynnerproblemer.) er ren bonus!

Samlingene dine høres prima ut - kom med dem! Har du noe håndarbeidsstæsj, er vi veldig interesserte i det også - og det slår dessuten også godt an hos Bendikerne, visst! Om du også er interessert i å bli med der også, altså...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FredrikAkima MontgomeryHallgrim BarlaupIreneleserMads Leonard HolvikErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken Røil