Det er ikke helt riktig det su sier her, vi har jo kommet frem til at fotball og jogging er lov om det utføres av henholdsvis Solstad og Murakami.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jo, men da må jeg arrestere deg også - vi skal jo ikke spise polsk hver dag, så Kai-Arne og Agnieszka skal bytte på med matlagingen. Solstad virker umulig å føre en samtale med, så om han stikker innom, er det sikert en fordel om han vier seg til fotballen. Og ingen av oss kan japansk ennå, så vidt jeg har greid å få oversikt over - så noe må jo Murakami holde på med, han også - vi klarer jo ikke å prate med ham. Men siden de to er klare unntakstilfeller, så nevnte jeg ikke dem for Lillevi. Hun er nemlig hverken Solstad eller Murakami, såvidt jeg vet, så ingen av unntakene får anvendelse i hennes tilfelle, uansett.

Men det du fortalte henne om bais forslag om at vi deler på en stilling - det hadde ikke jeg fått med meg? Glupt, sier nå jeg - hun glimter jammen til, når hun først er innom! Men da kan vi likegodt gå for en godt betalt jobb, med det samme - ingen grunn til å være smålåten, synes jeg. Til sammen besitter vi jo kompetanse nok til å bekle enhver stilling, vil jeg mene! Og så så trivelige som vi er!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Beklager, jeg glemte at kai-Arne også skulle lage litt mat av og til, når vi ikke vil ha polsk. Jeg informerte Lillevi om Solstad og Murakami bare sånn at vi ikke skulle fremstå som helt fundamentalistiske, ingen liker fundamentalister vet du. Om vi skal lokke henne og samlingene hennes til kollektivet, så er det viktig at vi fremstår så sympatiske som mulig og så får vi riste av henne alle eventuelt dårlige vaner etterhvert. Hun kan selvsagt bare glemme å dra med seg fotball og jogging inn i kollektivet, men om vi sørger for at hun forstår at vi tillater dette i visste unntakstilfeller, så fremstår vi straks som mer sympatiske.

Det med at vi skulle dele på en stilling tror jeg kom frem i en annen del av denne helt utmerkede tråden. var vel bai og jeg som snakket sammen der, så det fikk sikkert ikke du lest. Men slapp av, siden denne tråden nå er så uoversiktlig av ingen er i stand til å holde oversikt, så underretter vi hverandre om eventuelt nye ideer og bestemmelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvilken Solstad?? Forfatteren har jeg opplevd på nært hold. Vi deler samme øy. Så kan dere jo prøve å gjette hvilken..
Gud - Hva er det mer dere ikke har fortalt meg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, forfatteren ja - nettopp. Han er jo så hekta for fotball, og hvis du deler samme øy med ham (hadde vært kjelkete om øya dere deler ikke var den samme, ville nå jeg trodd, men hva vet vel jeg?), så er det jo desto mer nærliggende å tenke seg at han stikker innom, og da er det vel bare å stålsette seg med tanke på all fotballspillingen vi vil bli utsatt for. Men vi deltar ikke, bare så det er sagt! bai pleier til og med å sette seg og lese med ryggen til all fotballing - såpass får Solstad tåle, han er tross alt bare gjest!

Hvilken Murakami tenker du på, forresten? Men ikke fortvil - dette går seg til, du vil se at allerede vi som har vært med fra starten, ikke klarer å få med oss alt til enhver tid!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

ja, la oss håpe det! Nå tar jeg kvelden og prøver igjen med fornyet energi i morgen. God natt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FredrikAkima MontgomeryHallgrim BarlaupIreneleserMads Leonard HolvikErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken Røil