Supert, velkommen, Lillevi! Vi tar imot alle samlinger med åpne armer - men det er alltid mest spennende med sånt som vi ikke har fra før. Så jo mer unikt, jo bedre. Arvegods er antagelig ekstra spennende - blir vel nesten som antikviteter å betrakte, og dét har vi i hvert fall ikke fra før. Det gjenstår noen småting du må orienteres om, som at vi har ansatt litt folk allerede (Todor som Solveig kan snakke serbisk med, og som skal ta seg av hagearbeidet og andre utendørs oppgaver - under bais oppsyn, hun er landbruks- og gjenbruksminister og har bok om hagestell. Innendørs har vi Kai-Arne og Agniezka - sistnevnte lager polsk mat til oss iblant, ellers står Kai-Arne for matlaging, støvtørking, rydding - ja, alt innendørs, egentlig - vi andre skal jo lese og kose oss med samlingene. Og så må bai slippe fløte på jordbærene, Solveig har med katten sin og bai mannen sin, og jeg vil gjerne male sitater på veggene. Og vi skal kanskje bygge om Karamellas låve til kollektiv. Det andre tar vi etterhvert!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har det hundre prosent klart for meg hva dette kollektivet går ut på. Men jeg føler meg beæret over å få være med!
Tusen takk!
Av samlinger har jeg:
- en kartong originale avistegninger, karrikaturer
- div pins fra 70-tallet
- grafiske blad fra før og etter 1900
- bøker i hauger og lass (men det er vel ikke noe spesielt i dette forumet..)

Jeg ser dere skilter med diverse ferdigheter. Jeg er ikke spesielt god hverken på matlaging eller støvtørking. Jeg kan skrive, og liker å snuse opp gamle saker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Neineinei - du misforstår! Vi skal overhodet ikke drive med hverken matlaging eller støvtørking eller annet husarbeid! Det eneste vi eventuelt skal gjøre, hvis vi får lyst, vel å merke, er å rydde litt blant alle bøkene, fordi dét kan være litt koselig om man ikke er nødt...

Nei, sånne praktiske trivialiteter er nettopp det vi har ansatt Kai-Arne, Agnieszka og Todor til (og godt mulig vi ansetter flere - vi vurderer pro tempo Evgeni, som Solveig allerede har nevnt. Det blir ettersom behovet oppstår.)

Våre ferdigheter er legio, det er sant - men vårt viktigste bidrag til verden er egentlig at Solveig og jeg helt på egenhånd har lyktes i å avsløre at norske medier (og godt mulig flere utenlandske også!!!) er totalt dominert av Prinsesse Ragnhilderne. Det er derfor vi ikke kom til finalen i MGP - og derfor vi plages med all denne fotballen på tv hele tiden. Blant mye annet.

Bøker i hauger og lass er naturligvis selve grunnkriteriet for å bli invitert inn i bo(k)kollektivret. Alt det andre (samlingene - vi samler på språk også, forresten! men bare rolig: vi skal ha privatundervisning for hverandre. Jeg har veldig tungt for det når det gjelder slaviske språk, men håper det bare er nybegynnerproblemer.) er ren bonus!

Samlingene dine høres prima ut - kom med dem! Har du noe håndarbeidsstæsj, er vi veldig interesserte i det også - og det slår dessuten også godt an hos Bendikerne, visst! Om du også er interessert i å bli med der også, altså...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FredrikAkima MontgomeryHallgrim BarlaupIreneleserMads Leonard HolvikErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken Røil