AnjaE vil sikkert hevde at hun er midt oppi eksamensperioden og løper rundt og sensurerer over en lav sko (ja - det er nok ikke uten grunn at moren hennes tidlig begynte å kalle henne sko-fetisjist!), så jeg tenkte det ikke ville nytte å rope på henne på en stund ennå. Det er noe rart her - å holde oversikten over hvor de befinner seg alle disse andre, både Strindin og AnjaE og Karamella og bai (men bai har jo i det minste begynte å møte opp til manntalltelling sånn innimellom, en udiskutabel forbedring!!!!), og hva de driver med - det er som å gjete kongens harer... Å herligminhet, der har du Prinsesse Ragnhilderne igjen. Dama har pinadø harer også, der normale kongelige, sånn som Margrethe og Elizabeth og sånn, holder seg til hunder. (Kan det være en protest mot Milly Kakao? Og dermed mot Mette Marit? Rent demonstrativt harehold? Ikke vet jeg...)

Foreslår at vi finner Karamella og Todor først, før vi leter mer etter AnjaE - jeg tror nemlig at Karamella kan ha mye å bidra med når det gjelder å redde AnjaE fra Prinsesse Ragnhildingen. Både trønderskapet og all shakespearingen i vinter må jo ha ført til at Karamella har litt mer innsikt enn oss andre i hvordan AnjaE kan ha havnet i dette uføret... eller?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er dessverre ikke så sikker på at Karamella er bedre skikket enn oss til å ta seg an AnjaE, hun fortalte nemlig meg at hun hadde sendt meldinger til AnjaE hvor hun sa at det fikk være nok Shakespear for en stund. Men AnjaE har ikke svart. Og det bekymrer meg.

Og det er jo håpløst å holde styr på alle sammen, de bare forsvinner og dukker opp etter eget forgodtbefinnende. Det er ikke holdebart om det skal fortsette sånn, jeg tror kanskje vi må innføre meldeplikt. Bai har nå forstått ett og annet og kommer inn litt nå og da for å fortelle hvor hun er, og det er en stor forbedring. Så har vi Strindin, men vi vet jo at hun følger byråkratisk tempo, så vi kan kanskje ikke kreve så alt for mye. Og Karamella er på fylla med Todor, så henne hører vi ikke noe fra på en stund. Jeg har forresten snakke på Todor, og han påsto han var alene og hadde kommet hjem igjen, men jeg hørte noen lyder i bakgrunnen, så jeg er ikke overbevist. Det som bekymrer meg mest nå er altså AnjaE, jeg er ikke helt overbevist om at hun bare sensurerer, for om det hadde vært så enkelt hadde ikke bai hatt tid til å komme inn hit heller...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FredrikAkima MontgomeryHallgrim BarlaupIreneleserMads Leonard HolvikErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken Røil