Ja - den serveringen var jammen ikke noe å skryte av, bare salat og salat og salat, og ikke noe forsyn-deg-selv-buffet var det heller, nei, du måtte stille deg i kø, og så var det noen ferme, hvitkledde damer i sin beste alder og hårnett som delte ut bladene og skysset oss videre. Så jeg hadde gledet meg stort til den kaken til Karamella. Novosibirsk er visst bygget med utgangspunkt i en bro fra 1893 eller noe sånt (jeg skjønte tallene, men lite av bokstavene rundt) - de var visst veldig stolte av den, skjønte jeg. Hestefolk vet jeg ikke om det var der oppe, eller jo, det var en diger bryter som hadde satt seg på en engelskmann med rød jakke og lyse bukser, men jeg skjønte ikke sammenhengen; hørte bare at han underst var engelsk da han høflig spurte om han øverste kunne tenke seg å flytte seg et øyeblikk, det var visst litt ubehagelig for han nederste, etter det han sa. Men svaret til han øverste skjønte jeg ikke så mye av, så jeg gikk bare videre.

Ja, det der med kniv og bunad er jo velkjent, politiet liker ikke så godt den skikken heller, nåtildags, for øvrig - så det var derfor jeg tenkte at det kanskje hørte andre våpen til bunaden din. Men godt mulig at dét er lenger nordpå...

Må jeg ellers få gratulere deg med innlegg nummer 600 i denne fantastiske tråden - behovet for marsipankake meldte seg med fornyet styrke straks jeg oppdaget at vi hadde et aldri så lite jubileum å feire!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Kunne vel tenke meg at det ble litt vel mye salat på et sånt seminar. Hvor mange blader fikk du? Eliteturnerne får vel sånn rundt 20 blad i uken tror jeg, så om du fikk mer enn det skal du være fornøyd. Og de russiske kantinedamene kan jeg liksom se for meg her, de spiser ikke salat... Høres ellers ut som det var en givende samling, med mange interessante personligheter og hendelser.

Jeg selv startet dagen i går med jordbær og champagne i Skåne, så ble det litt blankt med Todor hos Karamella, og på spaning i Trondheim tok jeg ikke sjansen på å spise noe, for jeg ville ikke bli smittet med fotballviruset. Blir veldig syk av det har jeg hørt, og det kan være kronisk. Og selv om jeg ikke fikk kake hos Karamella, så fikk jeg det på kvelden, som frivillig. Så jeg er fornøyd altså...

Og 600 innlegg du, det må jo feires på et eller annet vis. Jeg tror jeg har igjen litt kake som ble prakket på meg i går, så det får vel bli et stykke av den da.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så dere var innom altså! Da hadde vi skikkelig uflaks og passerte nok hverandre et sted på veien siden hele 17.mai var en lang skytteltrafikk mellom hjemme og borte, inn og ut av bunad. Vet ikke om jeg snakker for Bendikere generelt her nå, men litt makelige kan vel noen av dem være, de tar ikke på seg mer enn de må, men er de i 17.mai-komiteen, så er de, og da utføres arbeidsoppgavene pliktoppfyllende som det forventes; raskt, korrekt og med et smil.

Du og Todor var sikkert veldig tidlig ute, kanskje mens vi var og leste dikt klokka 8 (om morran) på minnesmerket over russiske krigsfanger.

Dagen gikk slag i slag med ansvar for pølsevarming noen timer før det var opprydding i kulturhuset om kvelden, så det er klart, det var fort gjort at jeg ikke var hjemme akkurat da dere var der.

Traktoren er i god behold, tror ikke Todor har prøvekjørt, i så tilfelle har han vært forsiktig, men jeg tror jeg vet hvor han er. Fra en av russebilene syntes jeg jeg hørte at det var ekstra god stemning og at det ble avsunget tekster på et språk som muligens kunne være serbisk. Det var i hvert fall et språk jeg ikke behersker. Bilen het "Blondies", vet ikke om Todor kan ha sansen for sånne langhårete, lyse russejenter? De har visst ikke eksamen før etter helga, så det kan jo hende han blir her noen dager til hvis teorien min stemmer.

Håper virkelig AnjaE har hatt en fin 17.mai og at prinsesse Ragnhildere møter aksept og forståelse for sin eksentrisitet på en slik dag da de muligens stikker seg enda mer ut enn til vanlig med bunad og pumps.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kom ikke så tidlig som 8 nei, da var jeg på champagnefrokost i Skåne, og Annelingua var på turnerseminar i Novosibirsk på det tidspunktet tror jeg. Jeg og hadde jo en travel dag hvor jeg fikk brukt de nye superheltkreftene mine til fulle. Jeg var oppe hos deg sånn rundt lunch, men det var ingen å se da heller.

Og du har helt rett i at Bendikerne ikke tar på seg mer enn nødvendig og det som skal gjøres blir gjort i byråkratisk tempo.

Godt å se også at du har lokalisert Todor, typisk han å følge etter noen blondiner som er godt i farta. Serberne er gnerelt glad i lyst hår og lys hud, og fest og moro, så da bare venter jeg at han skal komme hjem etter helgen en gang da, tenker jeg.

Jeg har også vært bekymret for AnjaE, håper hun ikke, på grunn av Prinsesse Ragnhildingen, har blitt arrestert av bunadspolitiet, eller har havnet i fyllearresten. Det er på tide at hun sikker innom her nå snart og avlegger full rapport synes jeg...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FredrikAkima MontgomeryHallgrim BarlaupIreneleserMads Leonard HolvikErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken Røil