Noen som vet hvordan man sletter en bokelsker profil hvis man har glemt passordet og den gamle pcen er vraka der jeg hadde den gamle eposten på. Noen som vet hvordan man sletter brukeren???

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Jeg anbefaler deg å gå inn på profilen til Andrè og sende en privat melding derfra siden du antagelig ikke kommer inn på din egen profil.Lykke til :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du trenger passord for å slette deg selv, som nevnt under her, så kommer du ikke så langt, nei. Men du kan jo sende et brev til André om den brukeren/profilen du vil ha slettet, og høre om han kan hjelpe? Han har jo myndighet til å slette profiler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja men det er en svakhet her, har en f.eks. glemt passordet finnes det ingen opplysninger om hvordan komme i kontakt med Andre. Kan en ikke logge inn får man heller ikke sendt beskjed. Det burde stått en e-postadresse på forsiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, men jeg tenkte at trådstarteren kunne sende melding fra profilen han/hun var innlogget på da han/hun startet denne diskusjonen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når du ikke er logget på kan du alikevel få kontakt med Andre, muligheten ligger i "bokelskere, finn og følg", gå inn på den og søk etter Andre Nesse og du kommer rett til profilen hans og kan sende en melding.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det stemmer ikke helt av det jeg kan se. Andre er ikke vanskelig å finne men er du ikke logget inn er det ikke mulig å sende en beskjed fra profilsiden hans.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men du får muligheten til å lage en ny profil slik at du kan komme inn, få kontakt og slette den gamle. Noe klønete og tungvint, men det er en mulighet....:o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja selvfølgelig kan en det, men noe tungvint er det. Så mye enklere med en e-postadresse på forsiden :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du bare går inn på innstillinger, som du finner i øverste høyre hjørne, og så velger du "slett brukerprofil" og følger instruksjonene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man trenger vel passord for å gjøre det sånn. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja... Jeg tenkte vel at han/hun skulle slette den brukeren som ble brukt til å skrive førsteinnlegget med eller noe sånt. Om det gjelder en annen profil så slenger jeg meg på forslaget om å spørre André.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin Fjellheim