Denne traff meg rett i magen. Fra en bekymringsløs hverdag til krigens redsler. Boka ble markedsført som en "parallell til Anne Fransk dagbok", men den slo aldri helt igjennom. Sterk historie, kanskje ikke så litterær.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Morsomt at flere kjenner til denne. Jeg har lest den på bosnisk, den var pensum da jeg studerte bosnisk/kroatisk/serbisk, og kjente ikke til den før da. Det er en sterk historie, og selv om den ikke er særlig litterær, som du riktig påpeker, så synes jeg fortsatt den er verdt å lese. Veldig synd at den aldri har slått helt igjennom, for man får en helt annen beskrivelse av krigen i Bosnia her, enn man får gjennom en historiebok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

KuboaaEileen BørresenDemetermgeHeidiTonesen81Christoffer SmedaasMarianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn ChristinSynnøve H HoelIngvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaLinda Nyrud