Uff uff, tror jeg bør roe litt ned nå. Tre ganger har jeg klart å bestille bøker , som jeg faktisk allerede har stående i hylla.! Ikke fordi jeg har tusener av bøker men alikevel!. Flere som har opplevd dette.?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 22 svar.

Når jeg la inn samlingen min fant jeg 6 dubletter, senest idag kjøpte jeg en på svensk som ut ifra listene mine når jeg kom hjem viste det seg at jeg har den på engelsk fra før av. Heldigvis ga jeg bare 18 nok for den.

Når jeg bestiller bøker på nettet nå sjekker jeg først på bokelskere om jeg har boka allerede.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ofte det som skjer meg også, når jeg bestiller ei bok på et av de andre Skandinaviske språkene, så viser det seg ...vel der står den, helt stille...med ryggen til...men med mange ord...:) som jeg ikke hører akkurat der og da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Måtte avslutte i en fart og ut i jobb. Siste tabben jeg gjorde: Fikk for et par uker siden øye på ei bok på en dansk side av Leif Davidsen, Den spanske duo. Jeg ble øyeblikkelig i fyr og flamme, for den hadde jeg ikke engang hørt om. Og glemte selvfølgelig å lese det med liten skrift (har gjort det i etterkant), da jeg fikk boka i posten, så var det Limes bilde og Uhellige alliancer i én bok, også hadde jeg faktisk også bestillt Uhellige alliancer, samtidig. grøss og gru. Snakker om å være dum i hodet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg innredet bibliotek og registrerte de fleste av bøkene mine på bokelskere i fjor høst, da fant jeg ikke mindre enn 96 duplikater....Nå hadde jeg ikke kjøpt ALLE selv, men forbausende mange! Etter å ha fått system i galskapen her inne, har jeg bare kjøpt 1 bok jeg hadde fra før og det var fordi jeg ikke sjekket med arkivet mitt her, så; takk til bokelskere.no!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det har jeg også gjort noen ganger. Samler på Agatha Christie bøker, løsningen er ei liste i lommeboka...det hender folk kikker litt ja:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gikk også rundt med list(er) i veska, man vet jo aldri helt sikkert når det dukker opp noe spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg har ganske god oversikt, men eg har av og til kjøpt same bok på norsk og engelsk. Sist eg gjorde det var då eg kjøpte The Sorrows of an American og Det jeg ser av Siri Hustvedt. Tittelen var så ulik, at eg ikkje skjønte at det var same boka, før eg skulle til å begynne å lese Det jeg ser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alltid lurt å sjekke orgiginalens tittel som står foran i boka.Ikke bare for å unngå dobbeltkjøp, men det kan av og til si mer om boka også. Selv leser jeg av og til med utbytte samme bok på norsk og engelsk, siden jeg ikke er bedre i engelsk enn at jeg kan miste språklige finurligheter en god oversetter klarer å få med seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg legitimerer alltid mine dobbeltkjoep som gaver til andre!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Legger den der til mitt hjerte, skal nok bli brukt. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Yepp! Det gjør jeg også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja det skjer ganske ofte faktisk, irriterende. Den gangen jeg la inn alle bøkene mine her, oppdaget jeg flere dubletter, men heldigvis....døtrene mine leser også. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg har også døtre jeg kan videresende til. Ellers kan de jo bli gaver til jul osv. Men alikevel litt irriterende, jeg kunne jo kjøpt en bok jeg egentlig hadde ønsket meg, istedet for en jeg allerede har. Dere kjenner sikkert til forventningsfølelsen, boka som ligger der i postkassen.! Åpner opp, begynner å bla, setter på kaffe , og skal kose seg litt. Men jammen er det noe kjent med det jeg leser, joda den har jeg lest før, og der står den jammen oppe i hylla også .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, er det ikke irriterende, med den forventningen man har, også_den_nedturen, når man begynner og bla. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har skjedd meg et par ganger ja... Tror det er veldig fort gjort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jada, rett som det er :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hehe fort gjort :-)
Jeg hadde større problemer med det før enn nå. For meg har det hjulpet veldig å få registrert bøkene mine her. Har nå større kontroll på hva jeg har av bøker, samt hva jeg ønsker meg av bøker.

Vet at det er fryktelig kjedelig å bestille en bok for så å oppdage at man har den fra før. Heldigvis har det passet seg sånn at når det har skjedd så har jeg kunne gitt vekk de bøkene i gave.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig - takket være registreringsmulighetene her inne har jeg fått mye bedre oversikt nå! Og jeg kan ikke huske at jeg har begått dobbeltanskaffelser så lenge jeg har vært medlem her... Så jeg kan kanskje si at det lønner seg å være med på bokelskere.no - rent økonomisk også? ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

To sekunder senere: Det var løgn! Jeg har i alle fall kjøpt Mahfouz' Middaq-smuget to ganger - begge etter at jeg begynte å registrere bøkene mine her inne.... ;-P

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oi, hehe...da er det vel kanskje på tide å få en oversikt over hva en faktisk eier :p Jeg har det slik med Nancy Drew-serien min, jeg samler på de og det finnes noen-og-nitti stykk. Jeg har ikke fått lest så mange av de, så da er det spesielt vanskelig å vite hva en har. Så det har hendt at jeg har kommet hjem med noen jeg allerede har.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke når jeg bestiller bøker, spesielt om vi snakker om bøker til fullpris, da er jeg litt forsiktig. Men om jeg handler bøker brukt, gjerne posesalg, da kan jeg la meg rive med, og komme hjem med bøker jeg allerede har. Jeg kan også få det for meg at jeg skal kjøpe bøker jeg har bare fordi det eksemplaret jeg fant på salg tilfeldigvis er finere enn det jeg har hjemme. Da er intensjonen at jeg skal selge den jeg har i hylla, men det er lett at det ikke blir noe av, det er jo litt som å selge barna sine...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp, det hender fra tid til annen. Egentlig er det bare latskap fra min side, siden jeg har en komplett liste over alle bøkene mine på pc'n. Men, om det skjer så er det alltids noen av mine nærmeste som gladlig tar imot dem, hvis de er av interesse, ellers så blir det dobbelt opp i bokhylla. Jeg kunne jo kanskje solgt dem, men det er liksom litt leit å da og skilles fra en bok og levere den til en fremmed og ikke vite dens videre sjebne..:o)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin Eftevand