Med denne boken har jeg virkelig opplevd noe nytt. For hver bok jeg leser, blir jeg aldri egentlig overasket, men med denne, ble det motbevist. Jeg rett og slett ble kjempe overasket! Og hele handlingen snudde på null komma niks. Virkelig bra skrevet, jeg har bare helt fallt for disse bøkene, og kommer til å sluke den siste boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Kunne ikke vært mer enig med deg! Jeg synes definitivt Richelle Mead er ufattelig flink til å overasske leseren til de grader!! Alltid er det noe helt sjokkerende som skjer, alltid framdriv i boka. Spirit Bound må være et av de mest spennende og drivende bøkene jeg har lest! Du har ikke tilfeldigvis lest sisteboka, Last Sacrifice?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, virkelig. Jeg skjønte ikke hva som virkelig skjedde før det ble fortalt, og da det virkelig skjedde noe stort (skal ikke spoile noe for dem som ikke har lest) så satt jeg der med store øyne og sa høyt for meg selv "oh, shit". Helt fantastisk.

Jeg har begynt på boka Last Sacrifice nå. Så den er jeg ikke ferdig med nei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, store øyne ble det mye av hos meg også. Rose Hathaway er virkelig elskbar. Hun tør alt, gjør alt, sier alt (og litt mer...) og er bare utrolig kul og tøff. Men også litt sårbar, og det gjør hele historien så utrolig rørende og fantastisk. Ååå, du må nyte hele LS, den er virkelig en av de beste bøkene jeg har lest. Den er.....SPEECHLESS. Du kommer til å sitte igjen med en diger klump i hjertet (av glede, vel å merke!) og litt medlidenhet. Den er virkelig grusom og vakker på samme tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg bare elsker hvordan hun er. Hun er så sinnsykt tøff. Men likevel har hun følelser. Og det er så fantastisk å lese om alt hun tørr. Jeg har aldri før levd meg inn i en bok så mye som jeg har i disse bøkene. Jeg skal virkelig nyte den siste boken ja. Virkelig. Jeg tror ikke jeg vet hvor jeg skal gjøre av meg når jeg er ferdig med denne serien. Jeg har bare likt den SÅ mye. Og har fullført snart hele serien på ingen tid i det heletatt. Skal virkelig lese mer av Richelle mead i fremtiden :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med dere her ja =) Virkelig en serie jeg digger! Endelig kan vi lese om en kvinnelig karakter som har bein i nesa og ikke er redd for blåmerker og knekte negler.House of Night serien var f.eks ganske forutsigbar, og ble egentlig lite sjokkert av handlingen. Men her er det cliffhangers lurkende på hvert hjørne x) Skal bli kjekt å få den siste boka i hånda.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

JA ikke sant! Jeg elsker at boken handler om en kvinne karakter som virkelig står for det hun mener! Og sluttene på bøkene/kapitlene er fantastiske!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LilleviMathiasPiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva