Det trur eg er lurt.

Eg las Rebecca i sommar. Det var ei veldig god bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Så bra å høre:-) har lest 50 sider og liker den veldig godt allerede. Nydelig språk.

Har fått blod på tann nå, opprettet 2 nye bokhyller. En for bøker jeg har stående fra 1001 bøker du må lese før du dør, som jeg skal lese og en for de jeg har lest. Hi hi, morsomt:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ikke så dumt med to hyller som du har gjort det, jeg stjeler ideen:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så kjekt! Eg pleier bare arkivere bøker eg har lese, så eg kjem til å sette bøkene mine i hylla etterkvart som eg har lese dei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, nå fikk jeg en oversikt, men jammen har jeg mange bøker foran meg. Hadde ikke lest så mange som jeg trodde, men har masse deilig lesestoff å glede meg til da:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skal også lese den på nytt nå..eller høre den på lydbok, jeg leste den for maaaange år siden, da jeg var mye yngre enn nå og jeg erindrer at jeg likte den veldig godt. :o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FredrikAkima MontgomeryHallgrim BarlaupIreneleserMads Leonard HolvikErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken Røil