Te er godt og det kan jo også blandes... Men nå merker jeg at jeg havner i den trønderske klisjéen. Jeg viser ikke mitt sanne jeg. Jeg drikker faktisk aldri det blanke stoffet man får på cola-flasker, edle dråper fra Backe og god rødvin foretrekkes. Hvis annelingua vil ha melk fra kua, må hun til naboen eller på Rema hvis hun ikke finner ut at hun vil skaffe egen ku.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg bryr meg ikke et dugg om melk med mindre den skulle være transformert om til iskrem - melken var fortrinnsvis tiltenkt bai, men da må den være skummet. Og Solveig vil ha fløte på jordbærene og skummet på cornflakesen. Man blir uhyre fort fortrolig med sånne små vaner og preferanser i et slikt kollektiv, som du forstår!

Må tilstå at jeg er ganske grønn når det gjelder sånne blanke fluider (og at jeg heller ikke kan flertallsbøye fluidum) - kommer de alltid på colaflasker, altså? Sikkert praktisk forsåvidt - sevenup-flakser ville jo potensielt kunne virke forvirrende, i alle fall når det lakker og lir utpå natten. Jeg har gått inn for, og også lyktes i å få vedtatt, tror jeg, forbud mot hestehold såvel innendørs som utendørs. Ergo iler jeg til og skynder meg å nedlegge forbud også mot andre typer kreaturhold i kollektivet. Naboer med krøtter på bås får rekke. (Og allergien til bai er sikkert ikke mindre påtrengende overfor krøtter enn overfor gamp. Og gamp er visst fælt, sa bai.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kjenner at jeg ikke orker å lage skummetmelk selv, for det er jo ikke som at den er skummet når den kommer fra kua, så det får Annelingua ta seg av. Jeg blandet te og vodka en gang og har ingen planer om å gjøre det igjen, man kjenner nemlig ikke at man drikker alkohol, men hva ham man vel ikke gjort i sin ville ungdom. Jeg foretrekker vin, men er åpen for litt lokale spesialiteter når jeg reiser i Øst-Europa, men da inntar jeg drikken på samme måte som de lokale og det fungerer fint.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliFredrikAkima MontgomeryHallgrim BarlaupIreneleserMads Leonard HolvikErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken Røil