Her skal vel ingen ekskluderes på grunn av drikkepreferanser. Kommer dere til Trøndelag kan det meste ordnes både med og uten alkohol, med og uten kaffe også for den del ;) Solveig er vel muligens inne i den delen av trøndersk kultur som omfatter blank drikke på cola-flaske. Serbisk rødvin hørtes forøvrig ikke dumt ut og for å være ærlig frister det mer enn trøndersk spesial. Todor på traktor med plommebrennevin som drivstoff går sikkert bra. Det er ganske flatt på småbruket. Må bare understreke at trøndersk språkkurs er helt frivillig, men sør-sør-trøndersken vi snakker på småbruket ganske ulik AnjaE-trøndersk. Den karakteriseres ofte av østlendinger som "morsom", så mulig Solveig også trenger et lite innføringskurs.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Men Karamella, jeg trodde du var møring, det er jo en sånn sør-sør-trøndersk dialekt jeg har vokst opp med. Fra en knøttliten bygd på Nord-Møre som ingen oppsøker med mindre de kjenner noen der. Det er nok trøndersken til AnjaE jeg trenger et lite innføringskurs i, men for nå må vi vente til vi er sikre på at AnjaE er stabil før hun kan undervise.

Er forøvrig veldig lettet over å høre at det ikke blir noe problem med drikke. Og vi østfoldinger kan også drikke blankt fra cola-flaske, men det er generelt ikke en aktivitet jeg deltar i, siden jeg gjerne vil beholde synet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det må vi bare oppklare med en gang (kjenner pulsen går opp her nå). Jeg er trønder, absolutt ikke møring! Småbruket ligger altså i Trøndelag!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Greit, da er det oppklart, men du er altså sør-sør-trønder? Da har jeg ingen problemer med dialekten, det er dialekter på AnjaE-nivå som gir meg hodebry.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

FredrikAkima MontgomeryHallgrim BarlaupIreneleserMads Leonard HolvikErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken Røil